Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge

Το Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στη συλλογή των παιχνιδιών VR του Oculus Quest και το studio ανάπτυξης ILMxLAB -το οποίο επιμελήθηκε και το εντυπωσιακό Vader Immortal- δημοσίευσε ένα νέο trailer του τίτλου.

To trailer λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Batuu, με πολλούς κλασικούς και αγαπημένους χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνιση τους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν και να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης του κόσμου. Ο παίκτης χειρίζεται έναν droid technician, ο οποίος μαθαίνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πως οι πράξεις ενός ατόμου μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα ολόκληρου του Γαλαξία.


Το Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Oculus Quest. Παρακάτω θα βρείτε και το trailer του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*